#DeLekkerstePannenkoekVanZeeland

De lekkerste pannenkoek van Zeeland maak je met producten uit Zeeland. Sinds jaren is het pannenkoekenmeel van Zeeuwse Vlegel ons bestverkochte product onder consumenten.

Dat is niet voor niets, Zeeuwse Vlegel staat namelijk voor duurzaam geteelde producten, zonder bestrijdingsmiddelen en zonder kunstmest. We willen de transitie naar een milieuvriendelijke landbouw verder aanjagen en beginnen daarvoor bij de bron. Bij alle onderdelen van het proces denken we heel goed na wat onze impact is op het milieu en hoe we die kunnen verbeteren. Dit doen we stap voor stap zodat we bouwen aan een toekomstbestendige keten van samenwerkende partijen. Teler, graanhandel, molenaar, handelaar, retail… Alle partijen doen waar ze goed in zijn een daarvoor krijgen ze een eerlijke prijs zodat ze ook kunnen blijven doen waar ze goed in zijn.

Zeeuwse Vlegel website

In 2022 gaan wij op zoek naar de lekkerste pannenkoek van Zeeland! Meedoen is makkelijk. Bak met Zeeuwse Vlegel pannenkoekenmix jouw versie van de lekkerste pannenkoek van Zeeland. Plaats een foto van jouw pannenkoek op Instagram met de hashtag #DeLekkerstePannenkoekVanZeeland. Tag #ZeeuwseVlegel zodat wij weten dat je meedoet aan onze wedstrijd.

Elke maand maak je kans op een heerlijk gratis Zeeuwse Vlegel pakket t.w.v. € 30,- euro.

Tag je vrienden. Laat iedereen meegenieten van jouw recept en onze Zeeuwse Vlegel producten, zo draag je bij aan een milieuvriendelijke landbouw en een mooier landschap. En lekkere pannenkoeken, wie wil dat nou niet 😉

Tag en win dit VET zware pakket

tag en win