Bakkerij

Voor de ambachtelijke bakkerij leveren we tarwemeel van milieuvriendelijk geteelde tarwe. De tarwe wordt gemalen op Zeeuwse windmolens tussen stenen. Hierbij blijven alle bestanddelen uit de korrel behouden. T.b.v. van de verkoop in de winkel zijn er diverse promotiematerialen beschikbaar. Ook kunnen we je van baktechnisch advies voorzien. Wil je aan de slag met Zeeuwe vlegel, laat het ons weten per email, dan helpen we je graag op weg en kunnen eventueel een sample toesturen

Ook is er een beeldbank beschikbaar t.b.v. digitale promotie. Als je hiervan gebruik wilt maken laat het ook dan even weten.

Foto Jan Koeman
Foto Jan Koeman
Foto Juriën Paridaen @bistroindenkoning
Foto Juriën Paridaen @bistroindenkoning

Horeca

Voor koks die graag met regionale en duurzame producten werken hebben we een aantal mooie producten op basis van Zeeuwse vlegel. Zo hebben we al jaren pareltarwe in het assortiment. Dit is geslepen tarwe welke in 15 min. gaar te koken is en een exclusieve basis vormt voor roerbakgerechten of salades.

Daarnaast hebben we bake-off brood speciaal voor de professionele keuken op de markt. Een volkoren meerzadenbrood en een licht brood. Het zijn flinke broden waar mooie stevige boterhammen van gesneden kunnen worden.

Wil je meer informatie over het gebruik van onze pareltarwe of bake-off brood neem dan contact op. We sturen graag een productsample van het brood of van de pareltarwe toe.

info@zeeuwsevlegel.nl