Wil jij Zeeuwse Vlegel in je assortiment?

Zeeuwse Vlegel is een beetje brutaal, maar vooral rebels.

Wij doen het anders. Beter. Milieuvriendelijke kringlooplandbouw. Zonder bestrijdingsmiddelen, zonder kunstmest. En een eerlijke prijs voor onze telers.

Ons bin nie zuunig. Ons bin duurzaam. En toekomstbestendig. Kiek, dat is mooi!

Opgericht door Zeeuwse boeren en boerinnen met een toekomstvisie en milieuambitie. Al sinds 1991 stralen onze Zeeuwse akkers van het gouden graan: onze speciale ‘tèrve’.

Net zo enthousiast over Zeeuwse Vlegel als wij?

Stuur ons dan een e-mail voor de mogelijkheden op info@zeeuwsevlegel.nl.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Zeeuwse Vlegel? Speciaal voor onze zakelijke klant versturen wij 1 x per maand een mail vol nieuws. Schrijf je hier in.

Bakkerij

Voor de ambachtelijke bakkerij leveren we tarwemeel van milieuvriendelijk geteelde tarwe. De tarwe wordt gemalen op Zeeuwse windmolens tussen stenen. Hierbij blijven alle bestanddelen uit de korrel behouden.

Wil je Zeeuwse Vlegel verkopen in je bakkerij? We hebben diverse promotiematerialen beschikbaar. Ook kunnen we je van baktechnisch advies voorzien.

Wil je aan de slag met Zeeuwe Vlegel, laat het ons weten, dan helpen we je graag op weg en kunnen eventueel een sample toesturen. We hebben ook een beeldbank beschikbaar t.b.v. digitale promotie. Stuur een mail naar info@zeeuwsevlegel.nl, we helpen je graag verder.

bakkerij zeeuwse vlegel
horeca zeeuwse vlegel

Horeca

Voor koks die graag met regionale en duurzame producten werken hebben we een aantal mooie producten op basis van Zeeuwse Vlegel. Zo hebben we al jaren pareltarwe in het assortiment. Dit is geslepen tarwe die je in 15 min. gaar kookt en een exclusieve basis vormt voor roerbakgerechten of salades.

Daarnaast hebben we bake-off brood speciaal voor de professionele keuken. Een volkoren meerzadenbrood en een licht brood. Het zijn flinke broden waar mooie stevige boterhammen van gesneden kunnen worden.

Wil je meer informatie over het gebruik van onze pareltarwe of bake-off brood? Stuur dan een mail naar info@zeeuwsevlegel.nl. We sturen je graag een productsample van het brood of van de pareltarwe toe.

Winkel

Onder winkels verstaan we streekwinkels, boerderijwinkels, retail en campingwinkels.

Sinds juli dit jaar hebben we een eigenzinnig assortiment aan producten voor de thuisbakker en thuiskok samengesteld.
Alles in een nieuwe verpakking in een frisse  nieuwe huisstijl, die weer helemaal van deze tijd is.

We hebben er voor gekozen om de meest hoogwaardige hulpgrondstoffen te gebruiken in deze mixen en durven daarmee wel te zeggen dat ze kwalitatief tot de beste in de markt behoren.

De meeste fans van Zeeuwse Vlegel shoppen het liefst in jullie winkel. Ze willen de verpakking vasthouden en bekijken wat de mogelijkheden zijn met het product voordat ze het kopen.

Jouw winkel is het podium van onze producten en door het Zeeuwse Vlegel
assortiment te presenteren geef je jou klant de mogelijkheid om te kiezen voor een transitie naar een duurzamere landbouw.

Meer info? Stuur ons een mailtje op info@zeeuwsevlegel.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden het assortiment en prijzen.

winkel zeeuwse vlegel