Blauw – groen – geel

Mooi he, de huisstijl kleuren van Zeeuwse Vlegel (samen met zwart als steunkleur)? Deze kleuren zijn niet zomaar willekeurig gekozen. Het geel-bruin staat voor de rijpe tarwearen; in de zomer volop te bewonderen in ons Zeeuwse landschap. Bij voorkeur samen met wat akkerbloemen en kruiden.

Het blauw-groen is daarbij een zo genaamde complementerende kleur. Met andere woorden deze kleuren verhouden zich erg goed met elkaar. Hebben jullie daarom de keuze voor deze kleur gemaakt? Nee zeker niet! De tarweplant heeft – als hij net boven komt – dezelfde blauw-groene kleur als onze huisstijl. Jaja, we hebben goed nagedacht over onze huisstijl 😉

Zo werken alle processen binnen Zeeuwse Vlegel. We proberen alles zo goed mogelijk door te denken. Uiteraard lukt dat niet altijd, er lopen bij ons ook zaken anders dan we eigenlijk zouden willen. Onze intentie is altijd om het zo goed mogelijk te doen voor mens en dier.

Zie jij verbeterpunten of heb je toffe ideeën voor Zeeuwse Vlegel? Laat het ons dan zeker weten (stuur ons bijvoorbeeld een mailtje). Zeeuwse Vlegel is ontstaan als coöperatie en deze coöperatieve gedachte houden we graag vast.